Priser for bytte av sensorer til varmepumpen på e-Golf

Pris inkludert – sensor , A/C service , programmering og arbeid og mva
Sensorbytte 1 stk – 5700kr
Sensorbytte 2 stk – 8100kr
Sensorbytte 3 stk – 10500kr
Sensorbytte 4 stk – 12900kr
Sensorbytte 5 stk – 15400kr
Kjølegassen du eventuelt mangler, kommer i tillegg
Skal du beholde bilen, så anbefaler vi å bytte alle 5 når du først er inne med bilen. Sensor nr. 3,4 og 5 er nesten garantert å ryke på ett eller annet tidspunkt – de sitter utsatt til. Det kan fort bli dyrt å bytte én etter én og stadig ha en bil uten varme/kjøling

Pris for bytte av A/C kompressor

Pris inkludert A/C kompressor , tørker , A/C service , programmering , arbeid kompressorbytte , arbeid havarirens og tørkefilter.
34000kr
Om kompressor / varmepumpen på din e-Golf har havarert, så må man foreta en havarirens. Det er dessverre en omfattende og grisete jobb om dette skal gjøres ordentlig, fordi når systemet ditt har blitt fylt opp med metallspon i alle kroker og kanter, så må dette renses ut før man kan montere nye deler og fylle opp anlegget med kjølegass. For å gjøre dette må man demontere flere deler av systemet, og skylle disse med en spesiell renseveske. Kondensere(bør) og tørkefilter må byttes

Priser for bytte av stengeventiler og ekspansjonsventiler på e-Golf

Bytte av en eller flere ventiler på braket:

Pris inkludert demontering / montering av ventiler på brakett , A/C service , o-ringer, pakninger og materiell , programmering

9600kr +dele(r) + kjølegass som mangler ved ankomst
Stengeventil 4M0816703C – 4700kr/stk
Ekspansjonsventil 4M0816682D – 5200kr/stk
Bytte stengeventil nr.: 5 i hjulbue:
8500kr inkl. venti

Kjølerør til varmepumpen på e-Golf

Varmepumpen på e-Golf består av en rekke kjølerør i aluminum og gummi. De er utsatt for store svingninger i tempraturer og salt og annet. Det er særlig ett rør, som sitter bak på braketten, sammen med fem ventiler, som er utsatt for korrosjon.
8500kr + kjølegass 2,5 kr/gr + deler
Kjølerør 5900kr

Flapmotorer og spjeld til klimaanlegget på e-Golf

I instrumentpanelet inne i bilen finner man fem små luftspjeld drevet av små elektromotorer. Disse er ansvarlige for å dirigere strømmen av kald eller varm luft – enten ned mot bena, mot frontruten, direkte mot passasjerene eller for å resirkulere luften for raskere oppvarming eller for å unngå forurensning, som for eksempel i en tunnel. De bidrar også til å regulere temperaturforskjeller mellom bilens venstre og høyre side. Det er en kjent sak at disse motorer eller spjeld kan feile over tid.

Den spesifikke flapmotoren som oftest svikter i mange Volkswagen-modeller, er den som kontrollerer temperaturreguleringen på høyre side. Kostnaden for utskifting av denne delen er som følger:
– Arbeid: 1.500 NOK
– Original V.A.G. flapmotor: 1.820 NOK

De andre motorer og spjeld har en tendens til å vare lengre og krever mer arbeid for utskifting. En nøyaktig pris for disse tjenestene vil bli gitt ved inspeksjon av kjøretøyet.