Trenger du tilhengerfeste? Se ikke lenger – vårt tilbud vil møte dine forventninger. Du kan kjøpe hengerfeste til den beste prisen hos oss. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet, så lager vi et tilbud til deg

Vårt firma driver med distribusjon og montering av tilhengerfester og ledningsetter som brukes til å betjene belysning av tilhengere og sykkelstativer. Vi er spesialister på montering av hengerfeste i moderne biler ved bruk av dedikerte ledningsetter, avtakbare hengerfester og koding av kjøretøysystemet som er nødvendig for riktig drift av den elektriske hengerfesteinstallasjonen.

 

Typer tilhengerfester

Tilhengerfeste fastmontert med bolter stikker ut ved bakfangeren og har et kulefeste som er boltet direkte til hengerfestet. De er blant de rimeligste alternativene, og tilbyr mulighet til å feste sykkelstativ. Men disse er ikke like fine å se på, og kan fort skrubbe til en legg om noen går forbi uten å være oppmerksom. De kan også forstyrre parkeringssensor når du kjører uten en tilhenger festet

-Avtagbare tilhengerfester er omtrent like som fastmonterte tilhengerfester, bare at de kan fjernes når de ikke brukes. Den lar deg endre kulestørrelse om du trenger, og vil ikke påvirke ryggesensorer når kulen ikke er koblet til. Vertikale eller horisontale avtagbare tilhengerfester er designet for å være nesten usynlige når trekkulen er koblet av. Den eneste forskjellen mellom de to er retningen trekkulen skyves inn på. Dette er en dyrere variant, men kan være verdt det for utseendes skyld.

 

Typer ledningsnetter

-Dedikerte ledningsnettet –  Ved  kjøp av et tilhengerfeste kommer du også til å trenge et elektrisk sett(kalt for et ledningsnett, for å forsyne lys på en tilhenger, sykkelstativ eller et komplett elektrisk system på en campingvogn for å forsyne enheter som befinner seg om bord, som belysning og kjøleskap og for å garantere lading av batteriet. Godehengerfester.no samarbeider tett med verdens ledende produsenter av dedikerte elektriske ledningsnett for tilhengerfester. Slike ledningsnett kobles inn til en fabrikkinstallasjon ved hjelp av plugg, noe som garanterer arbeid både i  7- og 13-pin standard.Dedikerte elektriske ledningsnett er identiske med de originale, så man kan føle seg trygg måte når det gjelder sikkerhet og  pålitelighet. Mange bilprodusenter designer sine nye kjøretøy slik at det elektriske systemet detekterer en tilhenger som er koblet til bilen. Da forandrer kjøretøyet sine kjøreegenskaper for å øke sikkerhet både for   passasjerene og  tilhengeren. Det finnes mange nye biler som er utstyrt med stabilitetskontrollsystem ved kjøring med en tilhenger, og noen ganger er det nødvendig å aktivere det ved hjelp av en diagnostisk datamaskin etter at et tilhengerfeste er blitt montert. Montering av et dedikert (spesifikt, originalt) ledningsnett gir deg følgende gevinster:sikkerhet for bilens installasjon, garanti på sikkerhet og pålitelighet, produkt av høykvalitets komponenter, enkel montering, samarbeid i harmoni med kjøretøyets sikkerhetssystemer. Ingen risiko for at du mister garanti på din nye bil.

-Universale ledningsnett  med en elektronisk modul. For biler utstyrt med lyspærekontrollsystem Check-Control og med CAN-bus  er det nødvendig med ledningsnett med en elektronisk modul. Tilhengerfestemoduler garanterer strømavlastning, og bil datamaskin varsler ikke om feil. Elektriske ledningsnett med moduler kan deles på følgende måte: 7-pin – overfører grunnleggende lys som blinkere, parkeringslys, bremselys og tåkelys. Den type ledningsnett kan brukes på tilhengere under 750 kg. 13-pin – slike ledningsnett er egnet for tyngre varetilhengere utstyrt med ryggelys og en 13-pin plugg og campingvogner, som ved siden av ryggelyset, trenger også en kontinuerlig forsyning og lading av eget batteri. Sykkelplattformer med egen lystavle og ryggelys virker i 13-pin standarden. 

 

Fyll ut skjemaet så finner vi en passende hengerfeste til din bil.

Monter tilhengerfeste hos oss og få A/C service for 999,-